Het goede doel

Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is al 25 jaar de autoriteit in Nederland op het gebied van voeding, lichaamsbeweging, lichaamsgewicht en kanker.

WKOF doet continu onderzoek naar voeding en leefstijl in relatie tot kanker en vertaalt resultaten van onderzoek naar richtlijnen en adviezen voor de preventie en overleving van kanker.

De droom en ambitie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is een wereld zonder kanker.

Het doel van WKOF is dat door gezonde keuzes in voeding en leefstijl minder mensen kanker krijgen, meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven tijdens en na kanker toeneemt.

Smaakvol Noord-Holland staat voor het verbinden van mensen en bedrijven en het delen van kennis.

Daarom zijn Smaakvol NH en WKOF een samenwerking gestart om meer mensen en bedrijven te helpen op het gebied van voeding en lichaamsbeweging.

De opbrengst van de veiling van de 12 portretten SmaakMeesters gaat naar het WKOF.

Sponsors

Mede door onze sponsors is het mogelijk om Smaakvol NH expo/event 2020 te organiseren. Wij danken iedereen die een bijdrage levert aan een mooiere wereld door fotografie en kunst te maken. Door een evenement te organiseren waar we kennis delen en mensen aan bedrijven verbinden leveren we met z'n allen een bijdrage aan een wereld zonder kanker.

Stacks Image 170861

Bas Alderlieste

Bas Alderlieste is leerkracht en fotograaf en is verantwoordelijk voor de prachtige serie SmaakMeesters portretten.

Copy Centre

Copy Centre Alkmaar

Copy Centre Alkmaar drukt voor ons de 11 portretten af en 20 foto's van het item Een kijkje in de keuken.

Waterkant Alkmaar

Waterkant Alkmaar

Bij Waterkant Alkmaar wordt de expositie Smaakmeesters van 1 t/m 29 februari 2020 gehouden.

Michele

Michele's Keuken

Michèle verzorgt de hapjes en de drankjes tijdens de opening van de expositie en kookt een aantal heerlijke gerechten tijdens de streekproductenmarkt.

Almershof

De Almershof

De Almershof levert biologische producten waarmee de hapjes worden gemaakt die tijdens de opening van de expositie worden geserveerd.

Van Uitgeest

Van Uitgeest

Van Uitgeest levert de producten waarmee de hapjes worden gemaakt die tijdens de opening van de expositie worden geserveerd.

Stacks Image 170872

De Koen

Wijndomein De Koen levert de drankjes voor de opening van de expositie, is deelnemer van de streekproductenmarkt en levert de drankjes tijdens de veiling op 2 maart.