“ProeVkantoor is binnen Noord-Holland dé schakel tussen de teler van groente en fruit en de consument,” vertelt Matthijs Post, initiatiefnemer van ProeVkantoor.

“We leveren elke week aan ruim 700 consumenten en bedrijven een ProeVpakket op maat. Dit pakket zit vol met duurzaam geteelde groente, fruit en ambachtelijke streekproducten uit Noord-Holland, inclusief nieuwsbrief met recepten, achtergrond van de producten en informatie over de telers.”

“In onze loods in Lutjebroek worden de pakketten zorgvuldig samengesteld en vervolgens gebracht naar onze ProeVpakket afhaalpunten in heel Noord-Holland. Deze punten kunnen zowel particulieren als bedrijven zijn.”

“Als klant kun je kiezen uit zes verschillende pakketten, voor ieder huishouden zit er dus een passend pakket bij. Een medium pakket bijvoorbeeld bevat minimaal vijf verschillende groente en twee soorten fruit. Ruim voldoende voor drie maaltijden. Regelmatig worden de pakketten aangevuld met een verrassend streekproduct.”

“De ProeVpakketten zijn een groot succes. Dit hebben wij te danken aan onze transparante werkwijze. De teler krijgt een eerlijke prijs voor zijn product en de consument Verse en smaakvolle groente en fruit. Er wordt op woensdag geoogst en donderdag, een dag later, heeft de consument de producten in huis.”

“In samenwerking met enthousiaste en zeer betrokken telers, organiseer ik excursies naar hun bedrijven. Op deze manier maakt de consument kennis met de teler en zien ze waar de Noord-Hollandse producten uit het ProeVpakket vandaan komen.”

Wanneer je nu 4 weken kennis maakt met het ProeVpakket, ontvang je gratis een extra pakket met daarin alle ingrediënten om een (h)eerlijke ambachtelijke appeltaart te maken.

www.proevkantoor.nl

Laat een reactie achter