Door Corona ben ik nog meer gaan nadenken over gezondheid, bewustwording van wat je eigenlijk eet en hoe dit je zelf kan beïnvloeden.
Preventief bezig zijn is zo belangrijk. Laten we meer bewegen en stoppen met het eten van vulling in plaats van voeding. Van daaruit is ook mijn zaak Haai2Go voortgekomen. De zaak heeft heerlijke en eerlijke producten.
De vegan producten lopen het allerbeste. Iets wat ik niet totaal niet had verwacht.
Ik had zelf een ongelofelijk vooroordeel over vegan. Ik begreep niet zo goed waar al die interesse voor vegan eten vandaan kwam.
Door onze winkel met heerlijke & eerlijke producten kwam ik in aanraking met moeders van kinderen die lactosevrij en/of glutenvrij moeten eten. Zij vertelden mij dat het zo fijn is dat wij de taartjes en andere producten in ons assortiment hebben.
Door deze moeders is mijn interesse gewekt en vroeg ik mij af waarom lactosevrij, glutenvrij en of suikervrij eten zo belangrijk is voor sommige mensen.
Door mijn interesse ben ik een postmaster vegan voedingspsychologie gaan volgen en mij steeds meer gaan verdiepen in de vegan lifestyle.
Zelf vind ik het heerlijk om te koken voor vrienden en familie. Regelmatig zijn dit vegan gerechten. Zij konden zich niet voorstellen dat ik zonder vlees of dierlijke producten het gerecht had gemaakt. De standaardvraag na zo’n etentje was dan ook: ‘Mag ik het recept’. Dus ik dacht weet je wat, ik maak er wel een boek van!
Alles wat ik ontdekte over vegan heb ik opgeschreven. Wat zijn de voordelen van een vegan lifestyle, wat is het verschil tussen alle afsplitsingen?
Ik heb zoveel kennis opgedaan dat ik nu health professionals, diëtisten en voedingsdeskundigen adviseer op het gebied van plantaardig eten.
Ik ben mezelf zo dankbaar, of eigenlijk de moeders die zo blij Haai2Go binnenkwamen, dat ik mij in het vegan eten heb verdiept en het ontzettende vooroordeel wat ik had over mijn schouder heb kunnen gooien.