Openbaarmakingsverklaring

Smaakvol Noord-Holland is een persoonlijke blog geschreven en bewerkt door Gideon Teubl en Franka Barendrecht en eigendom van Smaakvol NH. Alles wat ik deel is onze persoonlijke mening en geen professioneel advies. Omdat alle mensen verschillend zijn, moedig ik je aan om jouw eigen onderzoek te doen en dienovereenkomstig jouw eigen beslissingen te nemen.

Ik probeer berichten up-to-date te houden, maar het onvermijdelijk dat bedrijven failliet gaan, onder nieuw management komen, prijzen zullen stijgen en er anders veranderingen zullen plaatsvinden. Controleer alle openingstijden, prijzen en recente beoordelingen voordat je eigen reis boekt. Als je iets verouderd vindt, laat het me dan weten, dan pas ik dat aan.

Wij nemen deel aan affiliate-advertentieprogramma’s dat is ontworpen om ons een manier te bieden om vergoedingen te verdienen door te linken naar de betreffende bedrijven en aangesloten sites, evenals naar andere partnerprogramma’s.

Om mijn uitgaven te compenseren, accepteer ik ook vormen van reclame, sponsoring, betaalde invoegingen of andere vormen van compensatie. Advertentieruimte wordt duidelijk geïdentificeerd als betaalde of gesponsorde content.

Ik kan ook een vergoeding of gratis producten/reizen/diensten ontvangen. Zelfs als er compensatie wordt geboden, zal ik altijd mijn eerlijke mening, bevindingen, overtuigingen of ervaringen over die onderwerpen of producten geven. De standpunten en meningen die op deze blog worden geuit, zijn uitsluitend die van de bloggers of columnisten. Elke productclaim, statistiek, citaat of andere verklaring over een product of dienst moet worden geverifieerd bij de fabrikant, aanbieder of partij in kwestie.

Alle tekst op smaakvolnh.nl zijn auteursrechtelijk eigendom. Ze mogen op geen enkele manier worden gebruikt of gereproduceerd zonder de schriftelijke toestemming van de auteur of eigenaar, Gideon Teubl. Afbeeldingen kunnen gekocht zijn of van websites komen als Tripadvisor of andere gerelateerde websites met onderwerpen waarover wij schrijven. Smaakvol NH heeft over foto’s van Tripadvisor o.d. geen auteursrecht, de auteursrechten liggen bij de betreffende fotograaf en zullen ook zo worden benoemd in de foto of als bijschrift.

Voor vragen over content en intentie kun je mij een e-mail sturen. Lees meer in ons privacybeleid.