Over Smaakvol Noord-Holland

Welkom bij Smaakvol Noord-Holland. Ik ben Gideon Teubl en ben gek op eten, drinken, koken en mijn regio waar ik woon, de provincie Noord-Holland. Na mijn horeca opleiding heb ik jaren in de branche gewerkt. Later ben ik mijn eigen marketingadviesbureau begonnen.

Fotograaf Neefje en Gideon Teubl
Franka, Ché en Gideon

Mijn passie en missie

Ik ben gek op koken en gebruik graag producten van lokale producenten uit Noord-Holland. Daarnaast deel ik met plezier tips over wat er allemaal te beleven en ontdekken valt in onze prachtige provincie.

Ze zeggen ‘de jeugd heeft de toekomst’, en daarom vind ik het belangrijk om jonge kinderen kennis te laten maken met voedsel uit de regio. Twee keer in de maand kook ik op de Basisschool De Nieuwe Draai in Heerhugowaard met kinderen van de leeftijd van 5 tot 12 jaar. Op dit moment woon ik in Alkmaar.

Koken met kinderen van de Nieuwe Draai
Koken met kinderen van basisschool De Nieuwe Draai

Mijn vader kon net aan een ei bakken en ik heb dit idee altijd heel erg gevonden. Het idee dat je als mens niet weet hoe je je eigen eten kunt bereiden, wat gezond eten inhoudt of waar je gezond voedsel kunt kopen.

Met dit in mijn achterhoofd ben ik Smaakvol Noord-Holland gestart. Kennis delen en mensen op weg helpen.

Zakelijk advies en podcast

Daarnaast deel ik ook graag tips over ondernemen aan ondernemers. Ik heb altijd gezegd dat, wanneer ik de kans krijg om mijn mede ondernemers te helpen, dan zou ik dat doen.

Dat heeft ervoor gezorgd dat Smaakvol Noord-Holland naast een zakelijk blog ook de podcast ‘Eet Zaken’ is begonnen. Deze zijn te bekijken op het YouTube kanaal van Smaakvol Noord-Holland en te beluisteren op Spotify.

Podcast Eet Zaken door Smaakvol NH

In deze podcast bakken we de favoriete pizza van mijn gasten en heb ik gesprekken met ondernemers uit Noord-Holland, stel ik vragen over waar ze tegenaan lopen tijdens het ondernemen, welke tips en adviezen ze hebben voor startende of ondernemers met vragen.

Zo dragen we niet alleen bij aan een gezonde economie in Noord-Holland, maar de consumenten leren de ondernemers ook kennen, wie ze zijn en waarom ze ondernemen in de mooiste provincie van Nederland.

Over Smaakvol Noord-Holland

Smaakvol Noord-Holland is het cross media platform voor het ontwikkelen en produceren van food en horeca gerelateerde content en hét startpunt voor de consument die van lekker eten, drinken en koken houdt.

Ik vind het leuk om nieuwe locaties, smaakvolle gerechten en tips met je te delen en samen te ontdekken hoe smaakvol Noord-Holland is.

Hoe ik je kan helpen

Ik ben een enthousiaste inwoner van Noord-Holland en deel graag alles wat ik interessant, lekker of waard vind om te delen. Wat ik hoop te bereiken is dat jij nieuwe fijne herinneringen kunt maken met vrienden en familie, want dat is uiteindelijk waar het om gaat in dit leven, toch?

Op Smaakvol Noord-Holland vind je een breed assortiment aan eten, drinken en kook gerelateerde onderwerpen.

Onze recepten zijn eenvoudig maar smaakvol. Elk recept heb ik of hobby koks gemaakt en geproefd om te zorgen dat iedereen die wil leren koken, elke thuiskok, beginnend of ervaren, mooie eenvoudige en smaakvolle gerechten op tafel kan zetten.

Kookvideo's maken voor Smaakvol NH
Op locatie kookvideo’s produceren

Ook op YouTube hebben we kookvideo’s die stap-voor-stap uitleg geven. Op deze manier dragen we bij aan het maken van nieuwe positieve herinneringen om te delen met vrienden en familie.

Bedrijven helpen

Ook bieden we bedrijven en ondernemers uit Noord-Holland de mogelijkheid om hun bedrijf aan te melden zodat wij hen kunnen promoten in onze bedrijvengids. Deze bedrijven worden gevonden zodra consumenten een zoekopdracht invoeren.

Verder vind je een combinatie van tips, recensies, bestemming gidsen en voorbeeldroutes voor vakantiegangers, dagjesmensen maar ook inwoners van Noord-Holland.

Wil je weten wat we de volgende keer gaan bezoeken? Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief met exclusieve tips, recepten en informatie over Noord-Holland, of volg ons op Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest.

Transparantie in samenwerkingen

Hoe wij het veroorloven om te reizen en te eten: In de reis- en eetwereld krijgen mensen soms gratis overnachtingen, eten, kaartjes en rondleidingen. In ruil daarvoor schrijven ze wat ze ervan vinden. Soms betalen merken zelfs iemand om ergens naartoe te gaan en erover te vertellen met video’s, foto’s of verhalen.

Van tijd tot tijd accepteren we deze uitnodigingen en vertellen hierover in onze artikelen. We proberen altijd eerlijk en objectief te zijn, of we nu iets gratis krijgen, betaald worden of zelf alles betalen.

Het is eigenlijk gebruikelijker dat, net zoals jij, we vaak onze reizen gewoon zelf betalen. Door deze blog verdien ik ook inkomsten met advertenties, samenwerkingen en andere acties. Kom meer te weten over hoe we werken via de openbaarmakingsverklaring.

Gastbloggers en Columnisten en hobbykoks

Smaakvol Noord-Holland werkt samen met verschillende gastbloggers, columnisten of hobbykoks die hun kijk geven op eten, drinken en koken. Zij inspireren consumenten om bepaalde horeca te bezoeken of geven tips over gezondheid en kookles.

Hieronder stellen ze zich graag aan je voor:

Annemiek van der Krogt

Tekstschrijver
Eline Trap columnist

Eline Trap

Columnist
SuriMAMs

SuriMAMs

Kookboeken schrijfsters
Jack de Feyter columnist

Jack de Feijter

Columnist
Deborah de Joode

Deborah de Joode

Blogger
Francijna van Diepen

Francijna van Diepen

Hobbykok
Franka Barendrecht

Franka Barendrecht

Fotograaf
Renée de Feijter

Renée de Feijter

Hobbykok
Louisa Boddendijk

Louisa Boddendijk

Hobbykok
Sasja Spek hobbykok

Sasja Spek

Hobbykok
Simone Lavrijsen

Simone Lavrijsen

Hobbykok
Gideon Teubl Smaakvol NH

Gideon Teubl

Founder

Deelnemende bedrijven zeggen;

“Elke keer als Smaakvol NH ons verhaal deelt, dan zie ik een groei in
likes en volgers op Facebook en Instagram, maar ook meer interesse in
onze producten die we online verkopen.”

Yvonne Vonk

Veeteeltbedrijf van Uitgeest, Uitgeest

“We zien veel positieve reacties op het verhaal van restaurant J&T Mos,
dat we door Smaakvol NH hebben laten schrijven en promoten, super leuk!”

Jeroen Mos

Restaurant J&T Mos, Hoorn

“Ik merk dat mijn doelgroep aanwezig is op de evenementen die
Smaakvol NH organiseert, meer dan op andere evenementen.”

Pieter de Boer

Wijndomein de Koen, Zuid Scharwoude