Over Smaakvol NH

Smaakvol NH maakt (online) marketing bereikbaar en betaalbaar voor Noord-Hollandse streekproducenten, food professionals, horeca en andere aan food gerelateerde bedrijven. We zijn een organisatie met als doel; de regio Noord-Holland, haar ondernemers en food-toerisme promoten.

De basis

Veel ondernemers vinden online marketing moeilijk omdat ze ‘geen tijd hebben’ of ‘niet weten’ waar ze moeten beginnen. Maar wanneer je stopt met marketing, stop je met groeien van je bedrijf en succes.

Met Smaakvolnh.nl is de basis van online marketing gelegd dat elk professioneel bedrijf nodig heeft om meer naamsbekendheid en omzet te generen. Als je de marketing lessen volgt via Smaakvol NH Business, zul je snel de meerwaarde zien van marketing.

Smaakvol NH bestaat omdat als jij een goede basis hebt en jezelf ontwikkelt, je meer kans hebt om te groeien in jouw persoonlijke en professionele leven.

Deel kennis, ontwikkeling en kosten

Smaakvol NH werkt in een collectief model. Daarin delen alle aanwezige bedrijven hetzelfde technische framework. En daarmee delen ze dus ook kennis, kosten en werkmethode.

Wij zijn er door onderzoek achter gekomen dat alle aan food gerelateerde bedrijven in Noord-Holland in de kern allemaal dezelfde behoeften en wensen hebben.

Als we die overeenkomstige behoeftes gaan delen, komt er tijd, ruimte en geld vrij voor andere belangrijke zaken. Je kunt denken aan de doorontwikkeling van het platform dat bijdraagt aan het doel; de promotie van Noord-Hollandse bedrijven en het food-toerisme.

Werken vanuit eigen kracht

Smaakvol NH werkt met freelance medewerkers aan het creëren van een werkcultuur die creativiteit en onafhankelijkheid ondersteunt.

De medewerkers hebben de mogelijkheid om kleine bedrijven te helpen groeien en evenementen bij te wonen. Doordat we het werk op zoveel mogelijk kanalen delen, creëren we een bijzondere portfolio en nieuwe opdrachten voor de freelancers.

We geloven dat wat ons anders maakt, ons sterker maakt. Het opbouwen van een meer diverse, creatieve organisatie is goed voor onze klanten en het publiek van Smaakvol NH.

Door te werken vanuit de kracht van elke medewerker, zijn we in staat om unieke perspectieven en ervaringen in het werk te leggen.

SuriMAMs

SuriMAMs

Kookboeken schrijfsters
Jack de Feyter columnist

Jack de Feijter

Columnist
Deborah de Joode

Deborah de Joode

Blogger
Francijna van Diepen

Francijna van Diepen

Hobbykok
Franka Barendrecht

Franka Barendrecht

Fotograaf
Renée de Feijter

Renée de Feijter

Hobbykok
Louisa Boddendijk

Louisa Boddendijk

Hobbykok
Sasja Spek hobbykok

Sasja Spek

Hobbykok
Gideon Teubl Smaakvol NH

Gideon Teubl

Founder
Simone Lavrijsen

Simone Lavrijsen

Hobbykok

De verbindende factor

Zoals het blijkt, is het een goede zet geweest om met Smaakvol NH te werken vanuit de overtuiging om marketing meer als verbindend middel in te zetten.

In 2019 zijn we door de Burgermeester van Alkmaar uitgenodigd om de Kaasmarkt te komen openen door kaasbel te luiden. Dat was erg leuk om meegemaakt te hebben.

De reden van deze uitnodiging was, zo vertelde de burgemeester ons, dat we met Smaakvol NH opvallen, omdat wij een unieke werkwijze hanteren waarmee wij ondernemers in Noord-Holland verbinden, helpen én ondersteunen.

Maar ook omdat we de consument kennis laten maken met de producenten en stimuleren om producten uit de provincie Noord-Holland te gebruiken.

Dit is wat klanten over ons zeggen

“Elke keer als Smaakvol NH ons verhaal deelt, dan zie ik een groei in
likes en volgers op Facebook en Instagram, maar ook meer interesse in
onze producten die we online verkopen.”

Yvonne Vonk

Veeteeltbedrijf van Uitgeest, Uitgeest

“We zien veel positieve reacties op het verhaal van restaurant J&T Mos,
dat we door Smaakvol NH hebben laten schrijven en promoten, super leuk!”

Jeroen Mos

Restaurant J&T Mos, Hoorn

“Ik merk dat mijn doelgroep aanwezig is op de evenementen die
Smaakvol NH organiseert, meer dan op andere evenementen.”

Pieter de Boer

Wijndomein de Koen, Zuid Scharwoude