Mama’s Ravioli – Artisan Pastificio – met Chef Terenzio Ignoni begon vele generaties geleden met onze families in Toscane en Apulië. We zijn getrouwd met die twee achtergronden en we stellen u enkele van de beste rijke en smaakvolle gerechten uit Toscane en gezonde, heerlijke gerechten uit Apulië voor, volgens de originele recepten van onze voorouders.
We gebruiken alleen verse producten van de lokale markt en enkele van de beste ingrediënten uit Italië, onze pasta is met de hand gemaakt en de ravioli wordt met de hand gevouwen.
Tijdens onze reis hebben we ons ook gespecialiseerd in de veganistische scene en we zijn trots op onze Vegan Fresh Pasta, een werkelijk unieke delicatesse.
Als chef-kok die in veel fine dining restaurants heeft gewerkt, kan ik je uit ervaring vertellen dat zelfs de beste restaurants niet altijd de beste ingrediënten gebruiken. Ik ben een persoonlijke chef-kok met een grote passie voor voeding, daarom kan ik je garanderen dat ik altijd zal winkelen voor de beste ingrediënten. Ik doe zelf alle boodschappen voor de maaltijden die ik voor mijn klanten bereid. Ik maak jouw droom privé diner waar.