Topdesign uit de stad met het gemoedelijke van West-Friesland
Top als het gaat om kwaliteit, laagdrempelig als het gaat om de service. Keukenstudio De Streek combineert topdesign uit de stad met het gemoedelijke van West-Friesland. Fraaie tegenstellingen komen ook op een andere manier tot leven in de showroom van Keukenstudio De Streek: de keukens worden gekenmerkt door Duitse degelijkheid in de basis met gevoel voor stijl in de afronding tot een vleugje glamour aan toe.
Werkwijze
De klasse vertaalt zich ook in de werkwijze van Keukenstudio De Streek. Keukenstudio De Streek doet namelijk meer dan alleen een nieuwe keuken plaatsen: wij vernieuwen indien gewenst de gehele kookruimte door haar opnieuw te stucen en de wanden te betegelen.
Daarbij beschikt het gezicht van de zaak, Marcel Gillebaard, ook nog over de expertise om klanten een advies over de kleurstelling te geven, zaken die een keukenbedrijf doorgaans deels uitbesteedt. Keukenstudio De Streek geeft je kortom echt van A tot Z de persoonlijke dienstverlening in optima forma: van het eerste keukenontwerp tot de laatste moer die aangedraaid wordt heb je bij ons slechts te maken met één aanspreekpunt als ware het een gildemeester vanuit vervlogen tijden. Logischerwijs geniet Keukenstudio De Streek niet alleen in West-Friesland, maar in een veel groter deel van Noord-Holland een uitstekende naam.
Renovatie
En dan niet alleen als het gaat om het vernieuwen van je keuken, maar ook als het gaat om renovatie. Ook hiervoor geldt dat wij eerst een advies op maat opstellen, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Bij Keukenstudio De Streek sta je nooit voor verrassingen achteraf.
Juist om die hoogwaardige persoonlijke service op het huidige niveau te behouden beogen wij groei op een overzichtelijke en gestructureerde wijze. Wil je op korte termijn van de kennis en diensten van Keukenstudio De Streek gebruik maken en daarbij het verschil ervaren met ‘De Stad’, neem dan tijdig contact met ons op. Wij verzekeren je: wij gaan tot het uiterste om jouw nieuwe keuken de voltooiing van een ambacht te laten zijn en niet van ‘een klus’.
Marcel Gillebaard
Marcel Gillebaard is oprichter en eigenaar van Keukenstudio De Streek. Met ruim twintig jaar ervaring in de keukenbranche mag deze veertiger een ervaren vakman genoemd worden. Zijn ‘leerjaren’ in de jaren negentig maakte de geboren en getogen West-Fries één ding duidelijk: hij wilde niet zo worden als directeuren van keukenbedrijven die over de ruggen van hun klanten snel geld verdienden. ,,Ik zag te vaak de kwaliteit in het gedrang komen”, verklaart de inwoner van Hoogkarspel. ,,Dat strookte tegen mijn principes. Ik wilde juist nog veel verder gaan in de dienstverlening richting de klanten.”
Marcel Gillebaard begon het bedrijf in 2000 in zijn woonplaats Hoogkarspel nadat hij jaren van ervaring had opgebouwd bij diverse keukenbedrijven. Hij begon vanuit huis als montagebedrijf, maar als snel nam hij ook de renovatie van bestaande keukens op zich. Zijn eerste keuken verkocht Gillebaard in 2004 waarna zijn onderneming dusdanig groeide dat hij in 2006 het bedrijfspand aan de Oosterwijzend 44 in Hoogkarspel betrok. Dat pand werd grondig verbouwd met als resultaat een aansprekende showroom met tal van keukenopstellingen en keukenaccessoires. In de jaren daarna werd op kleinere schaal het bedrijfsgebouw nog meer verfraaid en is de showroom recentelijk compleet vernieuwd.
Dat zegt wat over zijn karakter waarin een ambachtsman in hart en nieren schuilt die top of the bill werk wil leveren voor zijn klanten. Dat maakt Gillebaard zelfs een beetje tot een kunstenaar: hij denkt actief mee over het keukenontwerp en de kleuren die erbij passen tot aan het tegelwerk aan toe. Zo creatief als hij is in het voortraject, zo perfectionistisch is hij in de uitvoering. ‘Snel snel’ is een verboden uitdrukking in het woordenboek van Gillebaard. Desnoods werkt hij een halve dag extra door om de opdracht die hem, zoals hij stelt, gegund is tot op de laatste details nauwkeurig te voltooien.,,
Visie van Keukenstudio de Streek
Onze visie is in de eerste plaats om keukens te tonen waar het West-Friese publiek zich bij thuis voelt”,Dat houdt in geen Italiaans topdesign en ook geen te kleine keukens, maar keukens van bovengemiddelde kwaliteit en formaat die passen in het budget van een gemiddeld huishouden. Daarnaast willen wij een totaalconcept leveren, zodat de klant vanaf de eerste kennismaking tot de montage geheel ontzorgd wordt. Daarbij heeft hij het gemak van één aanspreekpunt. Tenslotte hebben wij als bedrijf ook een duidelijke bedrijfsstrategie: Wij willen uiteraard groeien, maar wel gedoseerd zodat die hoogwaardige persoonlijke service gewaarborgd blijft. Dat is tot nu toe jaar in jaar uit gelukt.” – Marcel Gillebaard –