K’OOK!, de prachtige kookwinkel van Karen en Anne is een begrip in Wormerveer en omstreken. De ambitie van deze dames gaat ver en stopt niet na het winnen van een prestigieuze prijs en het meerdere keren  organiseren van het Foodfestival aan de Zaan.

“De eerste ideeën voor een kookwinkel in Wormerveer zijn meer dan vijftien jaar geleden ontstaan. Anne en ik houden ontzettend van koken, lekker eten en mooie spullen. Samen zijn we gaan brainstormen en plannen maken.

Op een gegeven moment kreeg het echt vorm en hebben we besloten om er gewoon voor te gaan. Onze eerste winkel aan de Zaanweg was heel klein, maar 35 m2, inmiddels zitten we op 200 m2 én nog steeds aan dezelfde Zaanweg.”

Bestek en servies uit Kookwinkel Wormerveer
Kookboeken
Kookgerei en producten

Het kookwinkel assortiment

De kookwinkel in Wormerveer is een moderne, eigentijdse en ruime winkel die rustig en industrieel is ingericht met aan de muur stellingen die bijna tot het hoge plafond reiken. De producten worden op kleur of thema gepresenteerd.

Het assortiment is zeer divers en gaat van keukenapparatuur, messen, pannen, die geschikt zijn voor inductie, tot serviezen en tafellinnen. Maar ook gewoon leuke spullen voor in de keuken en mooie culinaire cadeaus.

“Naast de bekende merken die we verkopen, zijn we constant op zoek naar nieuwe unieke producten. We struinen regelmatig beurzen en steden af op zoek naar pareltjes. Zo hebben we een aantal merken met hoogwaardige keukenhulpjes die we importeren uit Amerika.”

Filling station kookwinkel
Filling Station achter in de winkel met heerlijke olijfolie

“Onze foodafdeling achterin de zaak is uniek in de Zaanstreek. De blikvanger is ‘The Filling Station’. Tegen de achterwand staan vaten olijfolie en azijn, waaruit we ter plekke tappen.”

Verder vind je er 25 soorten losse thee, diverse pasta’s en natuurlijk de echte Zaanse streekproducten, zoals de chocolade van De Euforij, Zaanse Sambal en bier van Brouwerij Hoop.”

K’OOK! Zaanweg 72
1521 DN Wormerveer
www.k-ook.nl

1 reacties

  1. Mike

    Super winkel ! Voor ieder wat wils. En niet te vergeten dat mijn lieve ex-collega bij jullie werkt Demi 🙂

Laat een reactie achter