De cafè mocha, wordt ook wel mochaccino genoemd. Het is een variant met chocoladesmaak van een cafè latte, die gewoonlijk in een glas wordt geserveerd.
Café mocha – warme chocolademelk, shot espresso en slagroom.
Chocolademelk maar net een beetje anders of eigenlijk nog lekkerder en voller van smaak.
Dat komt in de eerste plaats door de chocolade van De Euforij, chocolade met de échte smaak van vroeger, maar ook door het shot espresso.
En wil je het helemaal goed doen, dan maak je jouw café mocha af met een toef slagroom en een stukje chocolade.
De cafè mocha, wordt ook wel mochaccino genoemd. Het is een variant met chocoladesmaak van een caffè latte, die gewoonlijk in een glas wordt geserveerd. Voeg als extra je zelfgemaakte slagroom toe!
Bereidingswijze
-
Schep de cacaopoeder in de mok
-
Doe een cupje in het apparaat of maak een shot espresso
-
Voeg de espresso toe aan de cacaopoeder in de mok
-
Roer het geheel goed door
-
Meet de juiste hoeveelheid melk af
-
Giet de melk in een pannetje. Zet het pannetje op het vuur en verwarm de melk
-
Giet de warme melk in de mok met de cacaopoeder en het shot espresso
-
Meng de melk, cacaopoeder en espresso door even te roeren
-
Maak de warme chocolademelk af met een een toef slagroom een stukje chocolade en strooi eventueel nog wat cacaopoeder erover heen