Je sterrenbeeld en eten. Ben je een bewuste eter, zoals een Maagd die geniet van een evenwichtig ontbijt? Of ben je een impulsieve Kreeft die nooit genoeg op zijn bord lijkt te hebben? De wereldberoemde astroloog Kate Arbon vertelt wat ons sterrenbeeld zegt over het eten dat we eten en met wie we dat het beste zouden kunnen doen.

Maagd
Weegschaal
Schorpioen

Maagd (24 augustus – 23 september)
Dit sterrenbeeld heeft van nature een voorkeur voor gezondere voeding. Een veeleisende Maagd kiest verstandig als het gaat om voeding, zoals een proteïnerijke salade. Een Maagd en een Waterman zijn een match made in heaven als het aankomt op gezond eten en dineren dan ook graag samen.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)
Mensen met sterrenbeeld weegschaal staan bekend om hun besluiteloosheid en kunnen eeuwig lang naar de kaart kijken. De bitterballen bieden uitkomst, want het wordt een stuk makkelijker als er niet te veel keus is. Vissen hebben dezelfde voorkeuren, waardoor ze een geliefde tafelgenoot zijn van de Weegschaal.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)
Het waterteken schorpioen houdt ervan om zijn smaakpapillen te testen en te experimenteren met smaken waar anderen wellicht hun neus voor optrekken. Schorpioenen genieten van de rijke en sterke smaken van streetfood, zoals de Aziatische gerechten. De Kreeft houdt misschien van een rustige avond thuis, maar als hij op sleeptouw wordt genomen door een Schorpioen ontstaat er een combinatie van twee gepassioneerde sterrenbeelden die op zoek gaan naar net zulk passievol eten.

boogschutter
steenbok
waterman

Boogschutter (23 november – 22 december)
Een Boogschutter gaat met zijn positieve instelling op zoek naar exotisch eten. Dit kan bijvoorbeeld een rotiplaat zijn. De avontuurlijke Boogschutter kan het beste samen met nieuwsgierige Tweelingen om de buitenlandse smaken van over de hele wereld te proeven.

Steenbok (23 december – 20 januari)
Een steenbok gaat voor zekerheid. Hoewel dit sterrenbeeld soms openstaat voor exotische smaken, zijn ze toch het meest geneigd om voor bekende maaltijden te kiezen zoals kip van KFC. De Steenbok en Stier kunnen een hele avond met elkaar eten en zorgen er vanuit hun spaarzame natuur voor dat ze nog wat restjes overhouden voor de volgende dag.

Waterman (21 januari – 18 februari)
Dit sterrenbeeld onderscheidt zich graag van de rest en loopt dan ook altijd voorop met de nieuwste gezondheidstrends. Watermannen geven de voorkeur aan vegetarisch of veganistisch eten. De hippe gerechten passen helemaal in het straatje van Watermannen.. De Waterman geniet enorm van het gezelschap van een mede-extremist, de Schorpioen.

vissen
Ram
Stier

Vissen (19 februari – 20 maart)
De dromerige Vis is romantisch ingesteld en past zijn eten daar dan ook op aan. Een rijsttafel voor twee leent zich hier uitstekend voor. De van nature ontspannen Vis combineert goed met een Stier, waarmee ze samen genieten van de eenvoudige dingen in het leven.

Ram (21 maart – 20 april)
De ongeduldige ram wil het eten zo snel mogelijk en zo ‘heet’ mogelijk. De impulsieve en koppige ram wil pittig voedsel. Als het gaat om samen dineren, doet de Ram dit het liefst met een net zo avontuurlijke Boogschutter.

Stier (21 april – 21 mei)
Sterrenbeeld Stier is sensueel en een echte levensgenieter, die van lekker eten houdt en een goed glas wijn. Dit sterrenbeeld houdt van alle keukens, zolang er maar eten in overvloed is. De kans is groot dat een Stier graag eet met een huiselijke Kreeft.

tweeling
kreeft
leeuw

Tweeling (22 mei – 21 juni)
Het perfecte diner voor een sociale Tweeling is met zoveel mogelijk vrienden en familie aan tafel. Ze houden van praten en kunnen snel hun interesse verliezen, dus ‘sociale’ gerechten zijn een must! Sushi is is dan ook bij uitstek geschikt. De favoriete tafelgast van een Tweeling is een Maagd, want er zal geen moment saai zijn tijdens hun etentjes.

Kreeft (22 juni – 23 juli)
De Kreeft eet het liefst thuis tijdens een rustige avond met comfort food en vrienden. Een lekkere burger valt goed in de smaak bij dit waterteken. Steenbok is de perfecte match om de avond mee te delen.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)
De Leeuw is de koning van de jungle én de eettafel. Hij verwacht dan ook als een koning te dineren en is een liefhebber van alles wat luxe is. Het majestueuze sterrenbeeld zou kiezen voor kreeft, kaviaar en oesters. Elke koning heeft een koningin nodig. De ideale partner van de Leeuw is de van nature gulle Stier.

Laat een reactie achter