Citytrip Londen, de stad waar je eerst rechts kijkt, koekjes in je thee met melk dipt, ontzettend beleefd bent en de leukste eettentjes hebt!

In de serie Smaakvol Op Reis – Londen, ga ik als foodie en au pair de leukste eettentjes in Londen langs en vertel ik je alles wat je gezien moet hebben tijdens jouw citytrip Londen. Afgelopen keer ben ik in Covent Garden bij Jabob The Angel geweest. We vervolgen de reis en ontbijten bij ‘The Locals’ in de bloemige wijk Chelsea en bezoeken een typisch Engels park en een dierentuin!

Pancakes & Porridge bij The Locals

Op minder dan vijf minuten lopen van Chelsea Bridge bevindt zich café ‘The Locals’. Dé plek voor een gezond ontbijt, lunch of diner. Vanaf onze tafel kijken we uit op een grote kast vol planten, een bakstenen muur en een bar met daarboven industriële lampen.

London Map Chelsea

Naast al het eten en drinken op de menukaart is er ook een winkeltje met gezonde snacks en bijzondere dranken zoals zwarte thee met passievrucht of sapjes met kamille en lavendel.

Terwijl we door het raampje boven de bar de keuken in gluren wachten we op ons eten. Het was het wachten waard, want de Matcha Pancakes met frambozen, bessen, matcha karamel en witte chocolade krullen zijn delicious!

Ook de Engelse porrdige met peer, kaneel en black Jersey butter, een oud en traditioneel boerderij lekkernij uit Jersey, gemaakt van appel, appelwijn en kruiden, valt in de smaak.

“Onze filosofie is om smaak en gezondheid samen te brengen in één maaltijd, door verse producten en volledig natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Wij geloven dat een geweldige maaltijd je beter kan laten voelen, vrienden en familie bij elkaar brengt en gelukkige momenten met je kan delen.

Al ons eten wordt lokaal geproduceerd en op een milieubewuste manier afgevoerd.”

The Locals koffie
The Locals Bar
The Locals ontbijten

Naast pancakes en porridge vind je er onder andere ook taart, koekjes, smoothie bowls, scrambled eggs op zuurdesem brood, shakshuka, avocado toast, salades, pasta en burgers.

Na het ontbijt vervolgen we de dagtrip. We steken Chelsea Bridge over, een hangbrug over de rivier de Theems, om Battersea Park te bezoeken.

Dit 0,83 km2 grote park tegenover de wijk Chelsea met fonteinen, een kleine dierentuin, sportfaciliteiten en het opvallende bouwwerk de Vredespagode is zeker een bezoekje waard.

Sluit je dag af met een drankje bij Pear Tree Cafe aan het water.

Vind The Locals op 8 Gatliff road, SW1W 8DU.

Boek jouw citytrip Londen

Laat een reactie achter