Een kapsalon is een gerecht opgebouwd uit friet bedekt met shoarma of döner, afgetopt met kaas, even onder de grill gezet, zodat de kaas smelt, met bovenop salade.

Een kapsalon maken met shoarma is super eenvoudig, vertelt Ema.

Een kapsalon is een gerecht bestaande uit friet bedekt met shoarma of döner. Zij topt haar kapsalon variant af met geraspte kaas, even onder de grill, zodat de kaas smelt, met boven op een salade van tomaat, komkommer, ui en peterselie.

Wist je dat een kapsalon waarin kip wordt verwerkt, een ‘kipsalon’ wordt genoemd 😉

Bereidingswijze

  1. Snijd de tomaten, komkommer, ui en peterselie tot een salade en meng alles goed in een kom
  2. Bak de döner in de koekenpan en frituur de patat in de frituur
  3. Bak de döner in de koekenpan en frituur de patat in de frituur
  4. Schep de döner in twee ovenvaste schalen en daarover de friet
  5. Bestrooi het gerecht met de geraspte kaas
  6. Zet de schalen in de oven tot de kaas gesmolten is
  7. Top af met de salade, eet smakelijk!

2 reacties

  1. Riet

    Vandaag gemaakt kapsalon shoarma met frietjes
    Reuze lekker zeer zekernog vele keren maken

    Riet did not rate this post.
    1. Goed om te horen, fijne avond 👋🏻

      Gideon ratings for this post: Gideon geeft een waardering van 4Gideon geeft een waardering van 4Gideon geeft een waardering van 4Gideon geeft een waardering van 4Gideon geeft een waardering van 4

Laat een reactie achter