Een tortilla wrap is een zachte wrap met de belangrijkste ingrediënten als rundvlees en/of kippenvlees, uien en Jalapeño’s.

Wrap recept met kip, zoete aardappel, maïs en avocado. Heerlijk die Mexicaanse keuken, mooie producten als taco’s, burrito’s en tortilla wraps.

Een tortilla wrap is een zachte wrap met de belangrijkste ingrediënten als rundvlees en/of kippenvlees, uien en Jalapeño’s. Een makkelijke maaltijd

In dit recept maak ik de wrap met kip, zoete aardappel, maïs, avocado, paprika, tomaat en Jalapeño’s. Dit gerecht is ideaal als je meerdere mensen te eten krijgt.

Maak dit gerecht zo gezond als je zelf wilt met sla en tomaat. Eventueel kun je ze in de oven plaatsen met geraspte kaas.

Zoete aardappel is een veelzijdig product. In dit artikel vertel ik hoe je zoete aardappel verder nog kunt bereiden.

Bereidingswijze

  1. Snijd de kip in repen. De avocado en tomaat in kleine blokjes
  2. Snij de zoete aardappel en paprika in reepjes en de jalapeño fijn
  3. Doe een laagje olie in de koekenpan en bak de kip op medium vuur. Laat de kip 5 minuten zo staan. Roer de kip na 5 minuten los met een houten spatel en laat weer 5 minuten op medium vuur gaar worden
  4. Haal de kip uit de pan en bak de zoete aardappel reepjes op medium vuur in het vet wat in de pan zit. Voeg olie toe als dat nodig is
  5. Haal de zoete aardappel reepjes na 5 minuten uit de pan en leg op een bord
  6. Verwarm nu de paprika en tomaat in 5 minuten in de zelfde pan
  7. Verwarm in een andere koekenpan de tortilla of verwarm meerdere tortilla’s tegelijk in de oven
Tortilla wraps vullen
  1. Plaats de gebakken ingrediënten een voor een in het midden van de tortilla
  2. Leg nu de koude ingrediënten zoals avocado, mais en jalapeño naar smaak boven op de warme ingrediënten
  3. Vouw de tortilla dicht en eet smakelijk!

Laat een reactie achter