Geen saaie kinderfeestje vieren in een indoorspeeltuin, bowlen, lasergamen of thuis knutselen. Kinderen hebben het (bijna) altijd gezellig. Maar wil je eens echt iets anders? Bekijk dan deze 6 originele ideeën voor kinderfeestjes. Succes gegarandeerd!

Kinderfeest idee 1: Kinderfeestje op het Blotevoetenpad

Blotevoetenpad

Wat dacht je van kinderfeestje met een wandeling over het Blotevoetenpad? Zeker als je kinderen dit nog niet eerder hebben gedaan is het en belevenis en vaak leerzaam. Een blotevoetenpad, gelegen in Schoorl, is een speciaal gemaakt parcours om op blote voeten door de natuur te lopen.

Check: Land van Fluwel

Kinderfeest idee 2: Kinderfeestje op een Kasteel

Radboud kasteel

Wat denk je van een kinderfeestje op een echt kasteel! Daar ben ben jij de ridder, princes of jonkvrouw, hoe leuk is dat! Als je van te voren zorgt dat iedereen is verkleed in zijn of haar outfit dan wordt het nog leuker!

Check: Kasteel Radboud

(Foto: Stefan Didam)

Meer informatie over: Uitjes in Noord-Holland

Kinderfeest idee 3: Kinderpartijtje met pannenkoeken en bijen

Pannenkoeken

Kinderen en pannenkoeken is altijd een goede combinatie. En als je dit kinderpartijtje nog een leerzaam maakt dan is het gegarandeerd een succes. De kinderen versieren eerst hun pannenkoeken, want er zijn er genoeg! Daarna een rondleiding op de imkerij De Bijenstal waar ze leren over de honingbij. Er zijn tal van andere leuke streekproducten te vinden in Noord-Holland waar je langs kunt gaan.

Check: Bijenstal

Kinderfeest idee 4: Creatief kinderfeestje

Creatief kinderfeestje

Heb jij kinderen die creatief zijn? Dan is een creatief kinderfeestje bij de Blauwe Schuit in Hoorn een idee. Aan de slag met dans, theater, tekenen, schilderen of keramiek. Zo vier je een verjaardag op een originele creatieve manier.

Check: De Blauwe Schuit

Kinderfeest idee 5: Zeemeerminnenfeestje

Zeemeerminnenfeestje

Leren zwemmen als een zeemeermin dat is voor veel kinderen, meisjes én jongens een grote wens. Dit kun je leren tijdens dit kinderfeestje. De kids leren zeemeerminzwemmen én ze gaan als zeemeermin met de onderwaterscooter door het zwembad. Hoe cool is dat?

Check: Waterdam

Kinderfeest idee 6: Kinderfeestje Luchtacrobatiek

Luchtacrobatiek

Kinderen en stilzitten? Niet tijdens het kinderfeest luchtacrobatiek in Purmerend. In een mooi versierde zaal krijg je les in luchtacrobatiek. Je leert allerlei trucs en dat kan op jouw favoriete muziek.

Check: Purmerend Luchtacrobatiek

Hoe vier jij je verjaardag?

Ik weet zeker dat met een van deze 6 originele kinderfeestjes ideeën, jouw verjaardag een succes wordt. Geen saai feest, maar met een leerzaam, origineel, stoer of zwemfeest. Hoe vier jij je verjaardag? Laat het mij weten op Facebook en Instagram.

Laat een reactie achter