Voeg verse bessen, noten, zaden, of stukjes ananas toe voor nog meer smaak.

De magie van overnight oats met frambozen zit in het vooraf klaarmaken.

Zet je bakje ’s avonds in de koelkast en geniet ’s ochtends direct of neem het mee naar je werk.

Deze keer hebben we een zomerse variant met frambozen, kokos en jam. Verfrissend!

Kies je eigen melk, plantaardig of niet. En als je niet van koude pap houdt, even opwarmen in de magnetron.

Variatie

Deze frambozen overnight oats met kokos en jam zijn gemaakt voor eindeloze variatie.

Je voegt gewoon aan het basisrecept verse bessen, noten, zaden, of stukjes ananas toe voor nog meer smaak.

Specerijen zoals kaneel, vanille-extract, kurkuma poeder, of een vleugje cacaopoeder geven je ontbijt een unieke twist.

Creativiteit kent geen grenzen in de wereld van overnight oats, ik ben benieuwd wat jouw favoriete overnight oats recept is!

Laat het weten in een reactie 😉

Bereidingswijze

Overnight oats met frambozen en kokos
  1. Doe de haver in een grote kom of pot
  2. Voeg het water of de plantaardige melk toe
  3. Voeg er de (plantaardige) yoghurt aan toe en roer door
  4. Zet het afgedekt koel weg voor een paar uur of tot de volgende ochtend
  5. Roer het door elkaar, even omscheppen en verdeel over twee kommen
  6. Verdeel er de frambozen, jam en kokossnippers over

Laat een reactie achter