Deze heerlijke pizza op basis van Turks brood met salami, paprika, courgette en mozzarella is binnen 30 min klaar!

Deze snelle pizza van Turks brood met salami en mozzarella maak je in een handomdraai.

Ik zul de pizza van Turks brood met salami en mozzarella, maar wees vrij om hem te vullen met wat jij lekker vindt.

Ideaal als avondmaaltijd op een doordeweekse dag.

Bereidingswijze

  1. Verwarmde oven voor op 220°c
  2. Snij het Turkse brood doormidden, snij dat stuk ook weer doormidden en snij ze dan open als een bolletje
  3. Trek de stukken voorzichtig los van elkaar dan heb je dus 4 stukken brood. Leg ze op de met bakpapier beklede bakplaat
  4. Besmeer de stukken brood met de knoflookolie lekker in en zet ± 5 minuten in de voorverwarmde oven, zodat ze lekker knapperig worden
  5. Besmeer de stukken brood dan met de tomatensaus
  6. Beleg met de salami en de groenten, eindig met de geraspte Parmezaan en mozzarella. Strooi daarover nog wat zwarte peper uit de molen en gedroogde Italiaanse kruiden
  7. Zet de bakplaat ± 20 à 25 minuten in de voorverwarmde oven
  8. Serveer met nog wat geraspte Parmezaan

Laat een reactie achter