Een ware smaakexplosie die de diversiteit van Boyd's culinaire voorkeuren laat zien

Duik in de wereld van Boyd, mede-eigenaar van Koffie van Hoorn, en ontdek zijn unieke pizza recept.

Deze pizza is een weerspiegeling van Boyd’s persoonlijke smaakavonturen en combineert de luxe van kip, gorgonzola pizza en afgetopt met de scherpe smaak van pittige salami.

Een ware smaakexplosie die de diversiteit van Boyd’s culinaire voorkeuren laat zien.

Ingrediënten:

Boyd Snijdt zijn pizza aan tijdens de podcast Eet Zaken
Boyd Snijdt zijn pizza aan tijdens de podcast Eet Zaken.

Bereidingswijze:

  1. Begin met het voorbereiden van je favoriete pizzadeeg.
  2. Spreid een laag tomatensaus uit over het deeg.
  3. Beleg de pizza rijkelijk Parmaham, gemarineerde kippendijen, kaas, ham, gorgonzola, en pittige salami. Boyd moedigt een avontuurlijke benadering aan, dus voel je vrij om de ingrediënten te mixen zoals je zelf wilt.
  4. Bak de pizza in een voorverwarmde oven op hoge temperatuur of op 450 graden zoals in mijn pizzaoven zoals in de video te zien is tot de korst goudbruin en knapperig is, en de kaas heerlijk gesmolten.

Laat je inspireren door Boyd’s verhaal van een carrièreswitch van IT naar de koffiebranche, en hoe hij zijn passies voor koffie en pizza deelt met de wereld. Boyd’s speciale pizza is meer dan een maaltijd; het is een viering van verandering, diversiteit, en de vreugde van het delen van unieke smaken.

Pizza bakken en eten met Boyd Stevens tijdens de podcast Eet Zaken van Smaakvol NH
Genieten van Boyd’s Cheese-Trio Delight Pizza tijdens de podcast Eet Zaken.

Podcast pizza

Tijdens mijn podcast “Eet Zaken‘ bakken we de favoriete pizza van mijn gast en praten over het runnen van een bedrijf. Er zijn 13 afleveringen opgenomen en dus uiteindelijk 13 verschillende soorten pizza’s gemaakt.

Proef hier de eerste pizza’s van mijn gasten;

Bereidingswijze

Pizza bereiding
  1. Begin met het voorbereiden van je favoriete pizzadeeg.
  2. Spreid een laag tomatensaus uit over het deeg.
  3. Beleg de pizza rijkelijk met Parmaham, gemarineerde kippendijen, kaas, ham, gorgonzola, en pittige salami. Boyd moedigt een avontuurlijke benadering aan, dus voel je vrij om de ingrediënten te mixen zoals je zelf wilt.
  4. Bak de pizza in een voorverwarmde oven op hoge temperatuur (450 graden) tot de korst goudbruin en knapperig is, en de kaas heerlijk gesmolten.
  5. Eet smakelijk!

Laat een reactie achter